25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü kapsamında, Barolar Birliği İnsan Hakları Komitesi olarak 23-24 Kasım tarihlerinde 2 günlük bir çalışma gerçekleştirdik. Bu süreçte, hukuk uygulayıcılarından oluşan bir meslek örgütü olarak, toplumsal bir sorun hâline gelen kadına yönelik şiddete karşı mevcut durumun vahametini ve bunun önlenmesi için hukukun ne gibi araçlar sunulabileceğini konuştuk. ilerleyen dönemlerde de bu alanda elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Katkı koyan herkese çok teşekkürler.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede İstanbul Sozlesmesi’nin Önemi ve Avukatların Rolü” konulu çalışmayı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede İstanbul Sözleşmesinin Önemi ve Avukatların rolü” – konulu çalışmayı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Istanbul Sözleşmesinin Önemi ve Avukatların rolü – 2. Bölüm

K. T. Barolar Birliği İnsan Hakları Komitesi paylaştı: 24 Kasım 2018 Cumartesi

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Istanbul Sozlesmesinin Önemi ve Avukatların Rolü

K. T. Barolar Birliği İnsan Hakları Komitesi paylaştı: 24 Kasım 2018 Cumartesi